طرز پخت شامی اصفهانی
شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شامی اصفهانی آشنا می شوید.
مواد لازم شامی اصفهانی برای 6 نفر :
سرکه به میزان کم
آب 1 استکان
شیره انگور 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز (رنده شده) پیاز 1 عدد
هویج (پخته و رنده شده) 3-4 عدد
گوشت (چرخ کرده) 5000 گرم
طرز تهیه شامی اصفهانی :
گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی اصفهانی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکاتی در مورد تهیه شامی کبابی اصفهانی :
این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.
در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
در صورتی که بخواهید اندازه شامی کباب ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کبابها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.
اصفهانی ها به جای هویج از زردک استفاده می کنند.
نوش جان
طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین
- پنجشنبه ۷ بهمن ۹۵
- ۱۲:۵۱