طرز تهیه شیرینی ماکارون نارگیلی

در این مطلب روش پخت یک شیرینی خوش عطر و طعم دیگر را انتخاب کرده ایم که برای پذیرایی عید نوروز هم مناسب است. با هم طرز تهیه شیرینی ماکارون نارگیلی را می بینیم.


طرز تهیه شیرینی ماکارون نارگیلی



مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی ماکارون نارگیلی

کره نرم 80 گرم

پنیر خامه‌ای 90 گرم

شکر دانه ریز  150 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری

آرد 225 گرم

بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

پودر نارگیل  200 گرم

پودر نارگیل (اضافی) حدود 50 گرم

شکلات (هرشیز) حدود 50 عدد


دستور پخت شیرینی ماکارونی نارگیلی

کره، پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌‌مرغ و اسانس بادام را بیفزائید و هم بزنید.

حالا آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و نارگیل را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

سپس خمیر شیرینی ماکارون نارگیلی را در کیسه نایلونی بگذارید و دست کم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.

توپ‌های خمیر را در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون وسط توپ‌های خمیر را به کمک دسته قاشق چوبی گود کنید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

شیرینی ماکارون نارگیلی را روی پنجره سیمی خنک کنید و وسط شیرینی‌ها شکلات بگذارید.


طرز تهیه شیرینی ماکارون نارگیلی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز