بهترین روش برای سرخ کردن پیاز و تهیه پیاز داغ. آموزش تهیه پیاز داغ چیپسی و ترد و عالی برای تزیین انواع غذاها. پیاز خوشمزه و ترد و روش صحیح سرخ کردن پیاز.

 

پیاز سرخ شده جایگاه ویژه ای در آشپزی ایرانی به خصوص غذاهایی مثل آش رشته ، حلیم بادمجان، کشک و بادمجان و ... داره.
امروز روشی عالی برای تهیه پیاز داغ مجلسی ترد و خوشمزه را تقدیمتون می کنیم.
من معمولا از پیاز تازه برای غذاهام استفاده میکنم و خیلی به پیاز سرخ کرده آماده احتیاج پیدا نمیکنم.

ولی تجربه بهم ثابت کرده گاهی که خیلی عجله داری و میخوای غذات سریع آماده بشه و وقت خرد کردن و سرخ کردن پیاز نداری این ذخایر میتونه خیلی کمک کننده باشه.

بهترین روش سرخ کردن پیاز و تهیه پیاز داغ کریسپی 

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی و کریسپی , سرخ کردن پیاز


مواد لازم برای تهیه پیاز داغ مجلسی و طلایی

روغن نیم کیلو

پیاز پیاز 1 کیلو

زردچوبه 2 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم


پیاز

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی :

1- روش کار خیلی ساده اس. به این صورت که ابتدا پیاز ها رو با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشه.

بعد در یک قابلمه مقداری آب رو به جوش بیارید و مقداری نمک بهش اضافه کنید. حالا پیاز ها رو در اون بریزید و بهش چند دقیقه ای زمان بدید.

به محض اینکه پیاز ها شفاف شدن و کمی رنگشون تیره شد (حدود چهار پنج دقیقه کافیه) آبکش کنید.


طرز سرخ کردن پیاز

طرز سرخ کردن پیاز

2- حالا در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها رو داشته باشه روغن بریزید و منتظر بمونید تا روغن کاملا داغ شه.

پیاز ها رو در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط (طوری که جلز و ولزشو بشنوید) سرخ کنید.

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی , سرخ کردن پیاز

3- به محض اینکه رنگشون طلایی شد گاز رو خاموش کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشه و رنگش تیره تر میشه.

بعد هم در آبکش بریزید تا روغنش رو پس بده. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی هم بزنید تا پیاز های زیری شل و وا رفته نشن.

به همین آسونی میتونید پیاز بسیار شکیلی داشته باشید که برای تزیین انواع آش و غذاهایی از این دست هم میتونه عالی باشه.

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی , سرخ کردن پیاز

 
 
دوستان گرامی ، اگر روش های دیگری برای سرخ کردن پیاز و تهیه پیاز داغ مجلسی بلدین، خوشحال می شیم تجربیات خودتون را در اختیار ما بگذارید.