خورش چغاله بادام یکی از خورش های خوشمزه و اصیل ایرانیه که میشه در وعده های ناهار و شام سرو کرد.
این خورش خوش طعم را می تونین به عنوان سحری یا افطاری هم میل کنین.
طرز تهیه خورش چغاله بادام
اوایل بهار، فرصت مناسبی برای تهیه خورشت چغاله بادامه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه خورش چغاله بادم در خدمت شما هستیم.
گل سرسبد تمام نوبرانههای بهار، چغاله بادام است؛ بادام نارسی که نتوانسته برای خوردهشدن تا تبدیلشدن به بادام کامل صبر کند.
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادوم
گوشت : نیم کیلو
چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو
پیاز متوسط : دوعدد
نعنا جعفری : نیم کیلو
نمک, فلفل, زردچوبه, آبلیمو یا آبغوره
طرز پخت خورش چغاله بادام
پیاز را خرد کرده و تفت می دیم. زرد چوبه می ریزیم. گوشت را بهش اضافه کرده و تا وقتی که آبش کشیده بشه تفت میدیم.
چاغاله ها را شسته و دمش رو می گیریم و به گوشت اضافه کرده و بازم تفت می دیم.
مقداری آب به قابلمه اضافه کرده میذاریم بجوشه.
نعنا جعفری را بعد از شستشو و خشک کردن, خرد کرده و در روغن تفت میدیم تا آبش رو ازدست بده ولی رنگش زیاد تغییر نکنه.
وقتی گوشت خورشت نیم پز شد سبزی و نمک و فلفل را بهش اضافه می کنیم.
نعنا جعفری را بعد از شستشو و خشک کردن, خرد کرده و در روغن تفت میدیم تا آبش رو ازدست بده ولی رنگش زیاد تغییر نکنه.
وقتی گوشت خورشت نیم پز شد سبزی و نمک و فلفل را بهش اضافه می کنیم.
در نهایت آبلیمو یا آبغوره برای ترشی غذا اضافه کرده و با برنج دم کشیده یا کته سرو می کنیم.
هنگام خرید تا آنجا که ممکن است، چغاله بادام ریزتر را انتخاب کنید. چغالههایی که درشتتر هستند در واقع فاصله کمتری با تبدیل شدن به بادام رسیده دارند. به همین دلیل بافت چوبی شده در چغاله های بزرگتر بیشتر و مواد قابلجذب آن توسط دستگاه گوارش انسان کمتر است.
نکته :
من به جای گوشت خورشتی از کوفته قلقلی استفاده کردم که با گوشت چرخ کرده درست میشه... چون بچه هام بیشتر میپسندن
اگر چغاله هاتون درشته می تونین اونها را نصف کرده ، هستشو بگیرین و برای خورش چغاله بادوم استفاه کنید.
این خورش خوشمزه را تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
نوش جان
- چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۹۶
- ۰۷:۱۵