کیک با روکش نارگیلی یک کیک شیک و خوشمزه اس که برای پذایرایی در تمامی مراسم ها و مجالس مناسبه. این کیک بافتی عالی و طعمی دلنشین داره.

کیک با روکش نارگیلی





آموزش پخت کیک با روکش نارگیلی 

اگه میخواین کیک با روکش نارگیلی به خوبی کیک پیتزایی بازاری و حتی خوشمزه تر از اونها درست کنین، در بخش انواع کیک همراه ما باشید.



مواد لازم برای تهیه کیک با روکش نارگیلی

مواد کیک 

تخم مرغ ٣عدد

شکرنصف لیوان

وانیل کمی

آب سرد نصف لیوان

آرد ١و١/٢پیمانه

روغن مایع ٥ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری

پودر نارگیل ٢ قاشق غذاخوری

مواد رویه

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

پودر نارگیل یک و نیم پیمانه

 

دستور پخت کیک با روکش نارگیلی 

ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با هم زن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد آب سرد را اضافه می کنیم و چند دقیقه می زنیم.

سپس روغن را اضافه کرده و دو دقیقه می زنیم. بعد آرد الک شده و بکینگ پودر را اضافه کرده به آهستگی مخلوط می کنیم.

در آخر پودر نارگیل مواد را داخل قالب ریخته در طبقه ی وسط فر با حرارت ١٨٠ بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیم.

در این فاصله مواد رویه را آماده می کنیم. دو تا سفیده  تخم مرغ را می زنیم تا کاملا سفید بشه و از ظرف نریزه. سپس نصف پیمانه شکر را اضافه کرده هم می زنیم.

بعد ١و ١/٢پیمانه پودر نارگیل اضافه می کنیم و آهسته با قاشق مخلوط می کنیم. پف سفیده نباید بخوابه.

حالا همونجوری که فر روشنه کیک پخته شده را خارج می کنیم.

مواد رویه را روش پهن می کنیم و دوباره به مدت ١٥ دقیقه داخل فر میگذاریم تا روش طلایی بشه.

بعداز سرد شدن به شکل دلخواه برش می زنیم.

نوش جان